f iqawangi: Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie

Khamis, Julai 26, 2012

Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie

klik banner..


Follow blog ini dengan menekan ‘LIKE’ di fanpage FB di sidebar dan di sini 
untuk memudahkan korang mendapat sebarang update dari blog ini dengan pantas.
Buat satu entri ringkas dengan tajuk Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie.
Tampal banner di atas (bukan header) dan linkkan ke entri ini.
Kalau korang nak letak blog aku dalam bloglist korang pun okay juga. Takpe, takde paksaan. Hehe.
Siap? Tinggalkan link korang di ruang komen entri ini. Bukan di shoutbox.
Tarikh tutup : 1 OGOS 2012


jonn join !!

2 ulasan:

  1. Thanks sudi join bloglist saya. Sama-sama kita tunggu penutup segmen ni ya. ;)

    BalasPadam
  2. salam . dtg dari segmen yg sama :)

    BalasPadam

simuncet dan sitembab..

Daisypath Anniversary tickers