f iqawangi: Cik Lyeen's Giveaway

Sabtu, November 24, 2012

Cik Lyeen's Giveaway



klik banner,,


SYARAT PENYERTAAN
1.Follow blog Lyeen dan Blog INI dengan ketulusan. *Takdak unsur paksaan. HAHA
2. Mohon u olss dengan penuh kecekalan dan kegigihan serta kejujuran untuk klik butang LIKE pada page sponsor berkenaan:
Dua sponsor takda pages tapi ada FB, so kalau u all berminat dengan tudung-tudung roses ni. Sila ADD jer mereka ok. 


 tag : 
http://evangelistanil.blogspot.com
http://thisismylife-eyka.blogspot.com

33 ulasan:

  1. dari segmen yg sama..
    dtg + follow..jom singgah ke blog mira pula http://numiraira99.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  2. Datang dari segment yang sama . Blogwalking sambil follow . Jom datang blog Hanis pulak :-)
    http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  3. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  4. [no 1, Cupcakes Apple]
    singgah dan follow #188

    http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  5. Amie dri GA yg sama :D
    http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    singgah la ye :D

    BalasPadam
  6. Golek-golek ke sini dari segmen yang sama. Visit me back?

    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    jom join GA gempak ni! banyak hadiah superb ohsem menanti!
    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    BalasPadam
  8. done follow..

    http://abcforfriendship.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  9. salam..^^

    datang + follow dari segment yang same..

    Jom ke blog saya..
    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  10. Hyep! Datang dari GA yg sama. Jemput ke blog wawa
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ..> Jemput jgak join GA wawa. Bnyk hadiah menarik untuk anda~
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

    BalasPadam
  11. waah..blog yg comel ! good luck ^_^

    dtg dari segmen sama.dan blogwalking..hehehe....

    jemput dtg : http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum , Hi ! datang dari segmen yang sama . Done follow your blog , niceeeeee sangat !

    http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  13. heyy , saya dtg sini . jom balas kunjungan saya? kalau sudi la k *tinggalkan bnyk3 kata*:D

    http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  14. dari GA yg sama ..
    jan lupe balas kujungan azy ..

    http://azy-siketot.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum.. Jejalan kat sini jap.. Nanti jgn lupa datang blog saya pulak ek? :)

    http://meinestorie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway.html
    http://giftofaninspiration.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    komen yee...sngd dialu2kan ..thnk you

    BalasPadam
  17. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama. Good luck in this GA!

    Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple: http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    BalasPadam
  18. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  19. Salam hii..
    Dtg dari segmen yg sama..jum singgah , folow n comment n3 eita..

    http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  20. Hye! Saya dari kumpulan Cupcake Cream..
    Dari planet and segmen yang sama,
    Done follow!
    Jom terjah blog saya pula!

    http://didijojo.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway_4.html

    BalasPadam
  21. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  22. Askum,singgah follow dr segmen sama:

    http://sayurlemak.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  23. Hi ,Assalamualaikum .
    Dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam ) dari GA yang sama . BW here . :) http://wanidina01.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  24. hai , saya dari GA yang sama :)
    saya dari cupcakes laici .. harap awak sudi komen di entry saya :)
    http://saadah97.blogspot.com/2012/11/cik-lyenns-giveaway.html

    BalasPadam
  25. Jemput ke entry ena dari GA yang sama

    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  26. jom join ni!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    BalasPadam
  27. Dari GA yg sama , Good Luck ya ? :)
    Hit me back ya :
    http://atikahmnsr.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  28. singgah sini dr group 16 GA cik lyeen..all the best..jmput singgah ye :) http://akuayut.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  29. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    BalasPadam
  30. assalamualaikum. segmen sama + follow + bw = terjah saya di http://gadisskecikk97.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  31. datang untuk pusingan ke-2

    DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  32. hoho . terjah sini :)
    visit mine okay ?
    http://hunnybunnyecha.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  33. Assalamualaikum. Singgah dr GA same.. Dah follow tau, jangan segan2 meh follow sue balik. Ahaks!
    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    nak hadiah meletop?

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

    Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD

    BalasPadam

simuncet dan sitembab..

Daisypath Anniversary tickers