f iqawangi: malammm yangg...ehemm

Ahad, Januari 27, 2013

malammm yangg...ehemm

heelo alls, rasa rajin plak mlm ni. kena sampuk apa?
takdalah. mcm nak tdo rasa awl.tp rasa membazir plak masa kalu aku tdo awal. da kenapa kau?

tp nak buat apa? tgk tb certa mngarot..
nak main share win kat fb dah kena block. 2 hari plak tuh, nak jadi apa?
geram jee. tgh2 syok2 tahap tak ingt aku share share kat fb tu boleh plak
keluar popup, warning aku takleh share 2 hari. aduh wajar ke aku tnjuk popup mcm mana??
bkn apaa, malu plak. fb aku dlm bhsa melayu. haha.
okkk. aku tnjuk,
alaa. mls nak print screen :P

pastu nak mesej..tngu die msg. td ade, alih-alih hilang plak die.kena sorok ngn hantu apa?
parah ni. hantu apa ye cik abg? hantu basikal gamaknya,
wallaweh. mmg parah . die ni gila basikal dah ni, hobi baru katanya. aku layan je. syg kan. hewhew

2-3 minggu ni. basikal jeee.. keja balik lmbt pon , dah mlm die bleh lg mengayuh.
aduh. alangkah baiknye waktu itu digunakan sebaiknya untuk berehat ke.. basuh baju ke
layan kucing ke.. nii pegi mengayuh basikal. aduhh.. gian katanya. layan je laa..
da syg... (brpa kali nk ulang?)

skarang ni. setiap kali msg msti ada pasal basikal. hahaa.. apa la...
ayat cliche biasa aku ckp kat die.. die hapi aku hapi..
kan kata org, kita akan lebih bhgia kalau org yg kita syg bhgia. katakau

tp geram ni.  mne hilang tibe2 ni??  bgi ar isyarat ke brek ke kalau nak hilang tuh?
aissh.

Dahlahh . smpi sini jelaaa.. nite all.. salam...


2 ulasan:

  1. ingt kn pe td cter sal bskl upe nyee =)

    ambk kos library mgt =)

    BalasPadam

simuncet dan sitembab..

Daisypath Anniversary tickers