f iqawangi: 1st Double Giveaway by AinMfna

Ahad, Mei 12, 2013

1st Double Giveaway by AinMfna

klik banner


  1. Follow blog Ain & like fanpage Ain :


         
         
      2. Klik sini | sini * sampai habis loading . Harap jujur *
      3. Berwarganegara Malaysia 
      4. Follow dan like semua sponsor , diorang yang akan bagi hadiah :) 
      5. Buat satu entry yang bertajuk ' 1st Double Giveaway by AinMfna ' .
      6. Tempek banner atas tu dan backlink semula ke entry ini . 
      7. Dalam entry itu , letakkan BANNER blog korang . Wajib ke ? Of course ! Yang 
          menang Ain akan letak banner dia di ruangan exchange Ain . Yang takdak banner pun 
          boleh join , jangan risau :)       
      8. Drop LINK ENTRY korang di entry ini sahaja ! * TEMPAT LAIN TIDAK AKAN DILAYAN
      9. Semua sponsor di sini merupakan yang terpilih , tahniah ye . Maaf kepada yang lain 
          nanti Ain nak buat Mini Segmen , Ain akan cari korang ! KISS :*
    10. Hadiah memang macam keperempuanan , tapi boleh bagi dekat mak , adik , kakak  
          atau mak cik korang kan ? * wink wink *

iqawangi

ends: 29 mei

3 ulasan:

  1. thankyou sudi join 1st giveaway Ain . Senarai peserta dh diupdate , btw promote utk top referral , hdiah mnarik mnanti :D

    http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-1st-double-giveaway-by.html

    Jemput join sini pulak ^^

    http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/05/segmen-sekejap-simple.html

    BalasPadam
  2. good luck :)

    http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/1st-double-giveaway-by-ainmfna.html

    BalasPadam
  3. done follow .dari segmen yang sama ,jemput singgah balik yea. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/suprise-awesome-giveaway-by-sn.html , http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

    BalasPadam

simuncet dan sitembab..

Daisypath Anniversary tickers